Vse kategorije
ENEN
Naši trgi

Naši trgi

Jinhong Gas ponuja celovito in celovito rešitev za oskrbo s plinom.
Dovolite nam, da pomagamo vašemu podjetju rasti bolje.

Vodilni na trgu
Visokokakovostna oskrba s plinom

Ne glede na to, ali se vaše podjetje ukvarja s polprevodniško industrijo, proizvodno industrijo, medicinsko ali okoljsko industrijo, vam lahko Jinhong zagotovi visokokakovostno in konkurenčno oskrbo s plinom.

Jinhong gas je največji zasebni dobavitelj plina na Kitajskem, z bogatimi proizvodnimi linijami, profesionalnimi ekipami in dobavo na enem mestu, kar ne zagotavlja samo konkurenčnosti vašega podjetja, ampak tudi izboljša vašo proizvodno učinkovitost.

 • undefined
 • undefined
Vodilna visokokakovostna oskrba s plinom na trgu
 • Semiconductor
  Semiconductor

  Strankam integriranih vezij/polprevodnikov nudimo različne posebne pline, ki jih potrebujejo tehnični procesi, kot so difuzija, litografija, nanašanje, jedkanje, dopiranje, čiščenje itd.

 • LCD
  LCD

  S tehnološkim razvojem ploskih zaslonov potrebujejo stranke več posebnih plinov ter s tem povezanega strokovnega znanja in izkušenj, JinHong Gas strankam ploskih zaslonov zagotavlja široko paleto posebnih plinskih materialov z uporabo dopinga, nanašanja tankega filma, jedkanja in postopka čiščenja komore. .

 • LED
  LED

  V industriji LED JinHong Gas že leta zagotavlja posebne pline in sorodno opremo. Ponosni smo na kakovost, zanesljivost in doslednost izdelkov.

 • Fotovoltaika
  Fotovoltaika

  Za fotovoltaično industrijo se JinHongov posebni plin nanaša na film, polikristalni silicij, silicijev ingot silicija in 3-5 spojin za sončne celice, vključno z nanosom tankega filma, čiščenjem votlin, nanašanjem nosilnega plina.

 • predelovalne dejavnosti
  predelovalne dejavnosti

  Industrijski plini so znani kot "kri" industrije. Industrijski plini so na splošno v velikem povpraševanju, vendar ne zahtevajo visoke čistosti. Velika količina industrijskih plinov je potrebna v metalurgiji, jeklarstvu, nafti, kemiji, strojih, elektroniki, steklu, keramiki, gradbeništvu, predelavi hrane, medicini in medicinske in druge industrije,

 • Medical
  Medical

  Medicinski plini so plini, ki se uporabljajo v medicinskih postopkih. Uporablja se predvsem za terapijo, anestezijo, vožnjo medicinske opreme in orodij. Običajno uporabljeni plini so: kisik, dušik, dušikov oksid, argon, helij, ogljikov dioksid in stisnjen zrak.

 • Hrana
  Hrana

  Plin se pogosto uporablja v prehrani. Kar zadeva embalažo, lahko prepreči oksidativno kvarjenje hrane in ima pomembno vlogo pri konzerviranju. Poleg tega lahko ogljikov dioksid kot glavna surovina gazirane vode zelo dobro izboljša okus pijače, kar je eden od razlogov, zakaj veliko ljudi kupuje aparate za penečo vodo za dom.

 • okoljska
  okoljska

  Onesnaževanje okolja in podnebne spremembe, ki jih povzročata obsežni razvoj in izkoriščanje fosilne energije, so zaostrili svetovno zaskrbljenost glede energetskih vprašanj, preoblikovanje energije pa je postalo neizogiben trend.

Vroče kategorije