Vse kategorije
ENEN
O nas

O meni
Plin JinHong Co., LTD

Jinhong Gas Co., Ltd. je integrirani dobavitelj plina, ki intenzivno skrbi za varstvo okolja, specializiran za raziskave in razvoj plina, proizvodnjo, prodajo in storitve. Po več kot 20 letih raziskovanja in razvoja je podjetje vzpostavilo omrežje za oskrbo s plinom in storitveno omrežje s popolnimi kategorijami, razumno postavitvijo in zanesljivo distribucijo, ki lahko strankam zagotovi v elektronskih polprevodnikih, medicini in zdravstvu, varčevanju z energijo in varstvu okolja, novih materialih , nova energija, proizvodnja vrhunske opreme in druge industrije z več kot 100 vrstami plina v treh kategorijah: posebni plin, plin v razsutem stanju in zemeljski plin. Družba je ustanovila na desetine hčerinskih družb po vsej državi in ​​stopila na pot skupinskega delovanja. Podjetje je bilo leta 2020 uspešno kotirano na odboru za znanost in inovacije (borzna koda: 688106).

A Collective Energy to Serve Our 6.8 Million Clients and Patients

 • 36,000
  Zaposleni v 28 državah

  Vsakodnevno se zavzemamo za boljše in boljše storitve našim strankam

 • 420
  Raziskovalec

  Vsakodnevno se zavzemamo za boljše in boljše storitve našim strankam

 • 100+
  Izdelki za raziskave in razvoj

  Podjetje je razvilo več kot 100 izdelkov, kot so elektronski posebni zemeljski plin,.......

 • 6,300
  Zadružne stranke

  23 let podjetniških izkušenj, sodelovanje s strankami v različnih državah

Podjetje ima center za raziskave in razvoj, laboratorij CNA in center za testiranje jeklenih valjev, z močno neodvisno sposobnostjo raziskav in razvoja ter zmožnostjo kombiniranja industrije, univerze in raziskovalnih virov. Je celovita rešitev za ustvarjanje vrednosti za stranke.

Video prikaz podjetja Jinhong Gas Co., Ltd

Z nenehnim obogatitvijo izdelkov, nenehnimi inovacijami načina oskrbe s plinom, močno transportno močjo in visokokakovostnimi storitvami Jinhong spozna vrednost za ceno za stranke in pridobil veliko zaupanje strank.

Osnovni koncept Jinhong

Z vrednotami Jinhong kot jedrom in sistemom Jinhong kot kodeksom ravnanja, s potrditvijo vrednot zaposlenih, spodbujanjem sanj zaposlenih, doseganjem zaposlenih, strank in vračanjem družbi.

Z vzpostavitvijo sistema delovanja korporativne kulture naj vsi člani oddelka postanejo PR-akterji korporativne kulture, da bi uresničili "izboljšanje morale zaposlenih navznoter in oblikovanje podobe podjetja navzven".

Konkretni rezultati

Konkretni rezultati

Jinhongove tovarne ultra čistega amoniaka 7n in smejalnega plina visoke čistosti 5n5 so opremljene z napredno opremo, z letno proizvodnjo več kot 12000 ton oziroma 9000 ton. Kakovost so prepoznali kupci v elektronski industriji in zavzemajo visok tržni delež.

Vroče kategorije